maanantai 3. elokuuta 2015

Lämminsavulohibagelit

Miehen kanssa juteltiin pienestä suolaisesta. Molempien päähän tuli bagelit. Ne ei ihan hevillä lähde sieltä päästä joten oli pakko hypätä Nopsan kyytiin ja käydä ostamassa vähän savukalaa.


Lämminsavulohibagelit


Tarvitset:

rinkeleitä (meillä Siiskosen)
150 g lämminsavulohta
200 g turkkilaista jogurttia
1 punasipuli
100 g tuorekurkkua
oliiviöljyä
sitruunapippuria
sokeria
jääsalaattia

Tee näin:

Silppua punasipuli pieneksi silpuksi. Sekoita siihen tilkka öljyä ja sokeria ja anna marinoitua hetki. Raasta kurkku ja valuta siitä ylimääräinen neste pois. Revi lohi pieneksi. Sekoita täytteen ainekset ja mausta sitruunapippurilla.

Halkaise rinkelit lähes loppuun asti. Työnnä väliin jääsalaattia. Tämän jälkeen laita väliin pari ruokalusikallista täytettä. Siivuta halutessasi kurkkua mukaan.

Nauti välipalana tai iltapalana.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti