keskiviikko 5. elokuuta 2015

Lettutaikina

Lätyt. Letut. Räiskäleet. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Meillä niitä kutsutaan letuiksi.
Aiemmin tekemäni mansikkahillo on tekeytynyt kylmässä ja tänään se korkattiin lettujen kera, ja hyvää oli. Jälleen kerran.


Lettutaikina (n. 6 isoa lettua)


2 kananmunaa
5 dl maitoa (mielellään täysmaitoa)
2,5 dl jauhoja
ripaus suolaa
2 rkl sokeria
ripaus leivinjauhetta
loraus rypsiöljyä

Tee näin:

Vatkaa kaikki ainekset sekaisin ja anna turvota vähintään 15 minuuttia. Paista räiskäleet pannulla voin kera ja nauti tuoreena hillon, jäätelö, marjojen tai sokerin kanssa. Tyyli on vapaa. Ei muuta kuin ääntä kohti!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti