torstai 19. marraskuuta 2015

Suolaisenmakea Rocky Road

Hei taas!

Viikonloppuna vietetään taas Ravintolapäivää, ja täällä saakin ihan leipoa taas sydämensä kyllyydestä! Toivottavasti muistan ottaa kakuista kuvat niin voin näyttää ne teille sitten myöhemmin. Lauantaina siis kansainvälinen Ravintolapäivä, kurkkaa onko sinun paikkakunnallasi tarjolla jotain mielenkiintoista! :)

Yksi tarjottava joka tekee aina kauppansa on Rocky Road. Se on niin herkullista, että jopa mieheni (joka ei yleensä herkuista perusta) pitää siitä!

Rocky Road


Tarvitset:

Suklaata (käytin maitosuklaata tällä kertaa)
Riisimuroja
Suolapähkinöitä
Vaahtokarkkeja
Keksimuruja

(käytä mielikuvitustasi, myös kuivatut hedelmät, popkornit yms. sopivat tähän erittäin hyvin!)


Tee näin:

Sulata suklaa vesihauteessa. Pilko vaahtokarkit ja pieni suolapähkinöitä hieman. Murustele keksit joita aiot käyttää. Kun suklaa on sulanut, heitä mausteet sekaan ja sekoittele. HUOM: Lisää vaahtokarkit viimeisenä etteivät ne sula.

Tämän jälkeen voit joko kumota massan leivinpaperin päälle ja levittää sen tasaisesti siihen tai jakaa massan esimerkiksi pieniin kuppikakkuvuokiin tai konvehtivuokiin. Tällä kertaa käytin konventivuokia. Ripottele päälle vaahtokarkkeja, pähkinöitä.. vain mielikuvitus on rajana!

Jäähdytä jääkaapissa. Mikäli jäähdytit massan levynä, leikkaa se kovettuneena palasiksi terävällä isolla veitsellä. Mikäli taas käytit konvehtivuokia, herkut ovat nyt valmiita syötäväksi!

Säilytä viileässä, suklaa sulaa helposti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti