sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Omenakanelijuustokakku


Omenakanelijuustokakku (laktoositon)


Tarvitset:


200 g piparkakkuja
75 g voita

5 liivatetta
400 g tuorejuustoa
250g omenakanelimarmeladia
4 dl kuohukermaa
0,5 dl sokeria
1 dl vaaleaa glögiä

Pinnalle:
pieniä piparkakkuja
hopeahelmiä

Tee näin:


Pingota halkaisijaltaan 24 cm irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi. Murskaa piparit ja sulata voi. Sekoita ja painele vuoan pohjalle.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma. Sekoita toisessa kulhossa muut täytteen aineet paitsi glögi. Sulata liivatteet kuumaan glögiin ja sekoita liuos hiukan jäähtyneenä tuorejuustoseokseen. Yhdistä kermavaahto ja tuorejuustoseos. Tarkista maku ja kaada pohjan päälle. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia, mielellään seuraavaan päivään.

Koristele esimerkiksi piparkakuilla ja hopeahelmillä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti